top of page

Hey! Welkom bij LIN VI Fotografie.

Mijn naam is Lindi van Ingen, 24 jaar oud en woonachtig in Elst.

In 2017 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de Canon 750D en begon ik met plaatjes schieten op de voetbalvelden van SC Westervoort bij Vrouwen 1 en daarna ook bij de hoofdmacht.

Zelf heb ik gevoetbald tot mijn 15de en altijd als er een fotograaf langs de lijn stond inspireerde me dat onbewust. Het gaf altijd een mooi beeld van een wedstrijd als er iets werd vastgelegd.

 

Mijn passie voor voetbal is er nog steeds en heb ik tot aan seizoen 2020 - 2021 buiten de fotografie altijd kunnen combineren als trainster maar ook een aantal jaren geleden als scheidsrechter. Ergens hoop ik dit in de toekomst weer mijn trainerschap op te kunnen pakken maar op dit moment staan de weekenden vol in het teken van wedstrijden vastleggen.

En als je me dan gaat vragen of het ooit de bedoeling is geweest om zoveel spelers voor de camera te mogen vastleggen dan kan ik volmondig met 'nee' antwoorden. Het is echt een uit de hand gelopen hobby waar ik nu eerlijk gezegd wel verder mee wil bouwen. Wekelijks ben ik actief op de voetbalvelden in de Liemers, Arnhem en Nijmegen tussen heel wat sportieve spelers en speelsters. Zeker de mannenwereld wordt als maar groter en wat zijn ze enthousiast!

Voor mij als fotograaf vind ik het contact met spelers heel belangrijk en wil ik ze echt op de eerste plaats zetten door veel bespreekbaar te maken, meedenken in het juiste resultaat en verder kijken dan alleen de foto's die worden gemaakt en afgeleverd. Mede door een aantal enthousiaste jongens is mijn fotografie op het niveau waar het nu is, het voelt dan ook echt alsof het hele succes samen is opgebouwd waardoor ik de motivatie van samen op weg naar succes altijd wil terug laten keren in de huisstijl en werkwijze van LIN VI Fotografie.

 

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden buiten de sportvelden en dit ben ik dan ook aan het uitbreiden achter de schermen om dit in de toekomst nog meer aan te kunnen bieden. Mocht je hier interesse voor hebben dan zou ik de website en de sociale media vooral in de gaten houden.

 

Zie ik je ook snel voor mijn camera? Je bent van harte welkom!

Met sportieve groet,

 

Lindi 


 

IMG_0537_edited.jpg
bottom of page