De fotografe achter LIN VI Fotografie..

Als je mij een jaar of drie zou vragen of ik fotograaf zou worden, dan had ik je waarschijnlijk een duidelijke nee gegeven. Toch mocht ik in 2017 een camera aanschaffen en ben ik vanaf het begin druk bezig geweest met het vastleggen van sportwedstrijden.

Inmiddels doe ik dit wekelijks en haal ik er veel energie uit, zo ontwikkel ik mijzelf niet alleen als fotograaf maar leer ik ook nieuwe mensen kennen en dat gevoel is heel prettig.

Zo heb ik afgelopen jaar kennis mogen maken met vele eerste elftallen waar ik eerst echt als onbekende langs de lijn zat met mijn camera. Inmiddels weten ze mij te berichten indien ze een wedstrijd willen hebben vastgelegd of gewoon voor de leuk, een vraag hoe het met me gaat komt ook zeker voor. Alles bij elkaar kan ik er dus wel een uit de hand gelopen hobby van maken.

Mijn naam is Lindi van Ingen, 20 jaar oud en vanaf oktober 2019 ingeschreven bij de KVK  met mijn eigen fotografie die inmiddels de Liemers, Arnhem en omstreken doorvliegt.

Naast de fotografie studeer ik aan het ROC, ben ik trainster bij de voetbal en kassamedewerker in een supermarkt.

Wekelijks leer ik weer nieuwe dingen in de fotografie, zo ben ik als fotografie nooit uitgeleerd en dat maakt het fotografie zo leuk, Creatief bezig zijn en dat met mensen; alles om voor jou een mooie herinnering vast te leggen.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Speur lekker rond! 

Hopelijk zie ik je snel stralen voor mijn camera,

Liefs, 

Lindi

2019 - 2021 BY LIN VI FOTOGRAFIE | Jouw fotograaf voor de mooiste herinnering

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Instagram Social Icon